2019. március 18., hétfő
Kategória: Bulvár
Aranyat ér a tojáshéj! HASZNÁLJA FEL!
By
Admin
Dated
1:34
Aranyat ér a tojáshéj! HASZNÁLJA FEL! Ön is kidobja a tojás héját? Ne tegye! Jótékony hatásai miatt vétek lenne veszni hagyni, annyi mindenre felhasználható. Kalciumpótlásra tökéletes a porrá zúzott héj. Főzés után a héjakat sütőben alaposan süssük meg, hogy elkerüljük a szalmonellamérgezést, és alaposan kiszáradjon. Ha már barnul, vegyük ki, és darálóval őröljük porrá. Mielőtt eltesszük, szűrjük le, hogy a megmaradt nagyobb darabok ne kerüljenek bele. Egy kiskanálnyi port beleszórhatunk például főzelékbe, vagy joghurtba. Szebbé teszi a növényeket. A tojást ne félbe törjük fel, hanem úgy, hogy a nagy része ép maradjon.